Fredag.

Skönt med fredag. :D
Men det brukar vara skönare.
Är inte lika skönt eftersom det är lov.
Då är allt skönt. Nu är jag jätte trött.
Idol står på och Lilo ligger på fotöljen och kurrar.
Mysigt, ja det är det. Idag har varit en tröttsam dag.
Mamma och jag åkte först in till stan för att
åka och köpa en sak till Bianca.
Där köpte jag ett jätte gulligt muffin läppglans
som jag velat ha jättelänge!

Bianca fylller nämligen år idag.
http://www.Ankivakt.blogg.se. Så gratta henne!
Ska hem till henne imorgon och fira
henne med en halloween fest.
Eller, ja det är jätte många som ska dit.
Men i alla fall så orkade vi inte vara i stan för att det var
så mycket folk. Så vi åkte till forum och letade
efter presenter. Men vi hittade ingen ''/ .
Vi hittade ingen pyjamas heller och så glömde vi
att köpa en hårborshte. Men derrimot så hittade jag en klänning! <3
På Gina Tricot. '')

247 kronor blev det. Det var ju bra :)
Lite senare kom pappa och åt middag med oss.
Vi åt hamburgare för pappa vägrade äta nachos.
Hehe.Sen skulle mamma och jag leta reda på ett par jeans till mig
men de hade rea på jc och allt låg i högar. Så det var inte så lätt att hitta
så vi skippade det och åkte och handlade lite katt mat och sånt.



Hemma

Nu är jag hemma från stan och mycket regn. Vi har varit hos våra kusiner först var vi bara ute på stan och kollade i affärer. Jag köpte två presenter till Bianca så nu har jag 6 presenter men ska köpa fler. Det var jätte krångligt när vi skulle åka dit var tunnelbanan av stängd på grund av olycka. Var vell någon som hade hoppat eller rammlat. Stackarn. Så de hade ersättningsbussar men de räkte inte så vi gick men sedan så hittade vi en buss man kunde ta villket var skönt eftersom det regnade som bara den! Sedan när vi mötte våra kusiner vid det ställer vi skulle äta så var det fullt. Vi funderade om vi skulle gå tillbaka dit lite senare eller äta någon annanstans. Då tänkte vi kolla i lite affärer sedan komma tillbaka.

Men sedan kom typ Ludde på att vi kunde äta på Pizza Hut och då blev jag glad (äälskar Pizza Hut) Så då gick vi dit. Men då sa Mamma och Anders juste de har ju stängt ner. Gissa om jag fick damp eller? Så vi kollade i lite affärer och så hittade Ludde yup en kofta och massa tshirtar han ville ha så då köpte vi de. Sedan gick vi tillbaka. Men då på vägen så gick vi förbi Fridays så vi åt där istället. Det var väll rättsågott.

Flott mat va? Min kusin där uppe hon råkade röra handen hihi.
När vi hade ätit klart så gick vi och kollade i affärer. Jag köpte två presenter till Bianca också. Så köpte jag en sak till mig som jag även köpte till Bianca men kan inte sägga vad hehe lägger upp bild när jag har gett henne det. Sedan när vi skulle åka hem tog vi 47 men så stannade den , på ett ställe där vi inte alls skulle stanna. Så vi fick gå av där istället men så åkte våran riktiga bussför bi så vi askutade och hann! Glömmde sägga att vi köpte fika som vi åt när vi kom hem till dom. Jag åt en jättesmarrig chokladmuffin. Sedan så kollade Frida och jag lite på teven. Sedan så fick vi ta bussen hem. Det var lite jobbigt men helt okej. När vi kom hem så rusade jag till datorn och nu är jag ashungrig så mamma ska fixa en macka. Men nu måste jag gå för lude vill ha datorn. <33 Pussar Linnèa


Im home !

Gissa om jag blev sur när jag kom hem för att pappa hade stängt av internet. Vi ska vara på stan halv ett imorogn och möta våra kusiner. Vi ska äta på Texas Long Horn typ :) . Efter som internet var avstängt fick jag smyga in i pappas rum och sätta på internet ^^ . Mamma gör iordning lite mackor till mig eftersom att jag inte åt någon middag hemma hos Bianca. Juste glömmde att berätta att vi såg Super Nollan på teve också. Den var rolig hehe. Fast gammal. Men aja nu ska jag ä'ta mina mackor s¨dycker det upp fler uppdateringar imorgon!



- En liten bild på mejs, :)

Misse Katten .

Misse katten, konsitg rubrik eftersom det har inget alls med inlägget att göra. Mamma har kommit nu och hon pratar med Vanna. Bianca var inne på pa och kollat i folks album där de bråkade i kommentarerna hon tyckte det var jätte roligt men sedan funkade det inte så hon dampade. Men snart ska jag nog gå hem och då blir det några små uppdateringar. Men nu ska jag nog gå. Ha det bra ! :D Pussar Linnèa !



Min kissekatt <3


Proffs !


Vet ni vad duktig jag är?! Jag skriver ett inlägg utan att kunna klicka jag använder bara tanjäntbordet. För att göra det måste man vara riktigt proffsig villket jag är <3 . Imorgon ska jag till stan och kolla efter present till Bianca lite men jag ska vara där med mina kusiner. Eller ja när vi går där ska jag hålla ögonen öppna för presenter till Bianca. Hon fyller år på fredag. Men hon ska få presenterna på lördag. Är jag den enda som längtar till jul?
Men nu så ska jag ta mig ett glas coca cola. Ha det bra <33 :D



- Proffset själv, där uppe :P

Tjejerna skrattade med oss!

Hej Hej, Nu är jag hos Bianca oc ska göra en liten uppdatering. Idag så har vi först fixat med Biancas rum och flytat saker (Max ssaker) till hans rum. Vi åt några toast. Eller ja två stycken med andra ord ^^.

Sedan skulle vi åka till lokalen. Så åkte vi dit med buss och jag blev klämd i de här sakerna och gissa om Bianca tyckte det var roligt. Ni vet i de här sakerna där man ska dra sitt busskort. Aja sedan när vi satt på tunnelbanan började vi snacka om det och gissa om vi skratta. Bianca berättade i exakta detalj hur jag såg ut och det satt två tjejer framför oss som började skratta de med och de skrattade jätte ,mycket. Jag skrattade så jag fick ont i magen och fick tårar i ögonen. Hehe det var flumms !

När vi kom till lokalen skulle de gå. Så vi hade åkt dit i onödan men Bianca och jag gick och köpte varsn coca cola. Så åkte vi hem och så nu så sitter jag här. Jag ska nog övertala Bianca att följa med mig ner så jag kan dricka lite coca cola light men hon kommer nog dampa då. Den datorn hon sitter vid funkar typ inte så hon
är lite små sur tror jag. Ha det bra . Puss Puss!


Jobbiga bror ^^

Min brosha är asjobbig han tajatar på mig för att han vill ha datorn. Aja det ska han få när jag har gjort den här lilla uppdateringen. Jag ska platta håret, jag vet att det sliter så mycket men mitt hår är förskräckligt lockigt och det kan se riktigt hemskt ut. Jag har faktist börjat gilla mitt hår lite mer. Men asså det är okej när det bara är lite lockigt. Efter det ska jag sminka mig. Sedan ska jag äta lite frukost. Ja, och efter det ringer jag Bianca och ser om hon är hemma efter promenaden. Så får vi se om vi ska göra någonting. Ha det underbart allihoppa <3


Söt va ?

God Morgon !

God Morgon bloggen :) Idag ska jag hem till Bianca, eller ja kanske. Ludde måste plugga och mamam och pappa jobbar så det blir lite trist här hemma så åker troligen hem till Bianca. Jag undrar vad vi kommer göra jag är nästan helt säker på at vi kommer bara vad ska vi göra? Jag vet inte? Men vad vill du göra? Sådär :P . Men aja nu tror jag att jag ska göra iordning några mackor och lite juice. Ha det bra! Sådan här juice villjag ha:

God Natt !

Nu har mamma kommit hem och gissa hon hade fått en jätte gullig nessesär av hennes kompis och jag fick den hon tyckte ju att den var söt men hon behövde typ inte den eller något.

Ekänn att den var lite gulls ?
Men nu så är det hopp in i dushen som gäller för mig. Efter det blir det väll bara små pyssla på mitt rum för migsjälv eller så sitter jag framför datorn eller teven. Antagligen sista uppdateringen för idag.
Så ha det underbart, <3

Dagens Outfit.

Här kommer dagens outfit.



♥ Fluffig och mysig halsduk/sjal.



♥ Grå mysig kofta.



♥ Gråt Hello Kitty linne.



♥ Blå mjukisbyxor.



♥ Lila pluppörhängen.

Det blev en mysig outfit idag. Anledningen tillatt jag inte skrev var jag köpte de var att alla kläder jag hade på mig idag har jag köpt för aaaslänge sedan så de finns nog ändå inte kvar eller jo mjukisbyxorna nog ^^



Erkänn man måste ha !


Baksugen ?

Basrecept muffins

Basrecept muffins


ca 12 normalstora


Ingredienser

100 g margarin
3/4 dl mjölk
1½ dl Dansukker Råsocker eller Dansukker Strösocker
2 ägg
1 tsk bakpulver
1½ msk potatismjöl
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
2½ dl vetemjöl


Smaksättning

· Tillsätt 0,5 g saffran

· 2 msk kakao

· 1½ dl hackad choklad

· rivet skal från 1 citron

· 1½ dl färska eller djupfrysta bär

· 2-3 tsk pepparkakskryddor

· 1½ dl russin

• kaneldoppade äppleklyftor

Garnering

· doftat Dansukker Florsocker, gör gärna schabloner att lägga på kakan innan du doftar över sockret

· glasyr, 2 dl Dansukker Flor med choklad- eller jordgubbssmak och 1-2 msk vatten, gör fantasifigurer

· Dansukker Pärlsocker

· med mandel och nötter

· en kombination av flera alternativ

• Dela dem och fyll dem med grädde, crème fraiche eller fromage samt bär


Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt, men koka inte.


Vispa upp ägg och socker lätt.


Blanda vetemjölet med bakpulver, potatismjöl och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten. Låt gärna smeten vila i kylskåp över natten, då får du extra toppiga fina muffins.


Häll upp i pappersformar på långpanna eller i muffinsplåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 225° i ca 12 minuter.


Mums!

De här skulle jag gärna sätta tänderna i,



Kvällen har gått fort. Jag har bara chillat lite och tittat på The Simpsons och ätit kyckling med ris. Hela kvällen har jag varit sugen på cupcakes. Jag blev så sur för att jag inte hittade någon fin tapet på pappas jobb. Alla var hemska. Men pappa och jag ska fortsätta leta i någon annan affär någon annan dag. Lite senare måste jag slå in Biancas presenter också. Aja nu får ni ha det så bra. Uppdateringar kommer. Puss Puss.

Muffinsläppglans


Det här önskar jag mig av Bianca i julklapp.
Är de inte underbara.
Små muffinsar i läppglans.
Jag bara måste ha dem!
<3

http://www.queenpeach.com/

Ni måste erkänna att den här klänningen var söt.
Hittade den på http://www.queenpeach.com/
Klicka för att visa större bild...

Biancas Halloween fest!

Jag längtar jätte mycket tills på lördag för då ska jag på Biancas halloween fest Bianca och vi ska vara siamesiskatrollungar haha. Bianca har alltid halloween fest vid halloween + att hon fyller år. Jag har bara köpt fyra presenter hitils men kan inte sägga vad Bianca följer ju min blogg (Typ). Men jag ska ofc köpa mer presenter till henne. Men i alla fall så ska jag äta några clementiner nu ha det bra!.


Vapiano.

Nu är jag hemma. Pappa och jag har varit på stan. Köpte fyra presenter till Bianca men det räcker inte. Hon köpte fem till mig förra året men jag ska slå det ;D .Pappa och jag åt på Vapiano jag åt pizza och han åt någon pasta.

Vi kollade lite i affärer och var inne på NK och på Urban Outfiters. Vi fikade på NK också och vi såg vääärsta snobbfamiljen. Efter det gick vi till pappas jobb och så fick jag kolla på tapeter om det var någon jag ville ha till mitt rum men det ville jag inte ingen passade. Sedan åkte vi och handlade ! Men nu ska jag gå.

/ liinnea

JUL STÄMNING!

Har kollat runt i lite folks bloggar och insåg just
att det inte bara är Bianca och jag som har fått jul känsla.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till jul.
Jag längtar också till fredag och lördag efter som
på lördag ska jag på halloween fest hos Bianca!
På fredag så ska mamma jag och ludde gå
på stan med våra kusiner. Eller nej det var på torsdag.
Jag längtar tills första advent när man tar upp jul-
skärnorna och julprogramen börjar på teve.
När december har kommit ska Bianca och jag
baka pepparkakor för det har jag bestämmt!
Den här veckan kommer antagligen gå fort och
veckan efter det åker 6:an och 8:an till falun.
I vår skola så jag får åka med min storebror ''/ .
Så den veckan går nog också fort. Efter de
veckorna är det ennu mindre tid kvar till jul Jippii!

With Bianca <3

Jag hann aldrig skriva om vad Bianca och jag gjorde så jag ska berätta det nu. Vi ränsade faktist i mitt rum det kanske låter piss tråkigt men det mästa är roligt när man är med Bianca <3 .

Men i bland så började vi dansa runt i mitt rum och sjunga hehe. Bianca hade en toffs mittuppe på huvudet assnygt asså! Hörde min storebror sägga till sin kompis att det var asfult , haha.

Vi åt också Hallontårta eftersom min mamma fyllde år tårtan var jätte fin ni får se en bild på den sedan. I present fick mamma en bok av farmor och så fick hon av mig ludde och pappa roser och en hårtork. Hon tyckte att hårtorken var för stor. Men är de mindre låter det hemskt och är typ inte lika bra så det fick bli en stor röd.

 

Första bilden är på Bianca och andra är på mig. Ha det bra. Pussar Linnea :D


Choklad !

Nu har jag ätit lunch och klockan är typ halv tre så det blev en sen lunch idag. Det är inte precis första gången jag äter sen lunch. Hehe. Jag njuter värkligen av höstlovet. Jag hamnade just i choktillstånd eftersom min bror frågade vad jag önskade mig i julklapp. Han har blivit lite snällare på sistonde jag har fått två kramar av honnom på hela året. Det är absolut rekord! Mamma hade köpt choklad gissa om jag blev glad asså :O !. Jag har ju fått en kram av honnom förut men då var det för att Ludde hade gjort illa mig så då tvingade pappa honnom att krama mig.


God Morgon

God Morgon bloggen, eller God Dag kanske jag skulle sägga klockan är trotsallt halv två. Idag fyller mamma år. Så hon har köpt tårtbotten jag tror att vi ska göra en hallontårta. Det blir gott! Till middag har hon handlat lax. Det är rättså gott måste jag erkänna. Är inte så förtjust i fisk men lax går åt.

Jag har slappat hela morgonen och det av dagen som har gått. Med slappa menar jag att jag har kollat på teve och ätit lite mackor och haft på mig pyamas byxor hela morgonen. Eller en stor del av morgonen ägnade jag till att trassla ut mitt hår och det kan man inte kalla slappa!

Mamma handlade också choklad hjärtan som vi ska deckorera tårtan med. Om jag har tur blir det några över som lila jag kan äta upp. Teven är på och det är något jätte tråkigt program som jag inte står ut med. Jag ska nog stänga av teven nu. Vi hörs lite senare så får ni se hur mammas tårta ser ut! Ha det bra.



:D

Bianca och jag spelade in så kallade ''reklamer'' med min mobil. Det var jätte roligt.
Vi gjorde reklam för allt möjligt tillexempel flingor.
Mamma kom och hämtade mig vid elva eller ja vi gick vid elva
hon kom nog halv ungefär. Så åkte vi hem och Ludde hade några jätte smarriga
potatischips dom var rättså salta men endå jätte smarriga! Jag har ätit
två mackor med elver pastej och druckit lite varm mjölk.
Klockan är halv tolv så jag ska nog gå och lägga mig nu.
Ha det bra Puss och Kraaam.

Tjat Tjat

Bianca tjatar på mig för att hon vill ha datorn, det ska hon snart få också.Ska bara göra en liten uppdatering först. Nu har vi kollat på Stor i Japan också och smuttat på choklad te.
Mycktet mysigt och gott! Av någon anledning längtar jag
tills imorogn har ingen aning varför. Vi kanske ätar något gott eftersom mamma fyller år.
Hon har tjatat om någon cheescake som hon vill ha. Vi får se hur det blir. Men nu så ska jag vara snäll
mot Bianca och mig.Jag vill ju inte att hon ska bli arg. För då får jag spö.


Kommer ihåg hur mycket jag älskade honnom!


Hål i väggen !

Nu har jag precis ätit och så kollar Bianca och jag på Miami
ink sen ska vi typ kolla på hål i väggen och sedan stor i Japan.
Eller det bestämmde Bianca i alla fall, Haha :D .

När vi gick på promenad så såg vi Biancas man
leopold eller ja hennes katt.
Fast den har typ ett nytt hem för att de har fångat
in den, hehe. eller ja deras grannar har typ det.

Jag tror att de här 2 veckorna kommer gå fort.
Eftersom den här veckan på måndag fyller mamma
år och på fredag ska jag träffa mina kusiner och på
lördag ska jag till Bianca på
halloween fest på söndag är det träning som gäller.

Någon dag i veckan ska pappa och jag åka till stan och handla
presenter till Bianca. Bianca fyller år på fredag!
På lördag ska hon ha halloween fest som hon alltid har eller
ja hon ska ha födelsedags halloween fest :D Heehe !

Resten av veckan rullar nog på som vanligt och
veckan efter det så ska 6:an och 8:an åka till Falun
asså i skolan. Så det går fort saken är att jag vill att
det ska gå fort tills jullov och jul.
:) Pussar Linnèa


Bianca (a idiot)

Nu är jag hemma hos Bianca. Vi har precis varit
på en promenad eller vi följde med Filippa och Vanna.
Innan det var pappa och jag på ica och en annan affär
och handlade present till mamma för att hon fyller år.
Imorgon asså, men kan inte skriva vad för tänk om
hon läser det. Jag har tränat också och min kompis
blev lite sur på mig , hehe. Det var inte så jobbigt
att träna idag, konstigt nog. Men aja och nu är
jag hos Bianca och vi ska nog äta snart, vi kollar
på siinginbee hehe det är lite roligt för det är så
puckat. Jag har tänkt på en sak, jag har tänkt på
hur länge jag kommer blogga. Tänk om jag gör
det enda tills jag blir vuxen. Då kanske jag blir
proffs, eller tänk om jag slutar om 3 dagar.
Aja det får vi se! Ha det bra , Puss.


HallonPuffar

God morgon bloggen och alla söta bloggläsare!
Jag har ätit lite frukost och druckit lite drickyougurt
Idag ska jag träna. Men det orkar jag värkligen
inte. Ska bli sjukt jobbigt. Men mamma
sa att jag inte behövde träna på
höstlover, sjuukt skönt. Träningen börjar
klocka tre så ska äta lunch  innan träningen.
Jag vet inte varför rubriken fick bli HallonPuffar.
Men nu får det vara så. Nu tror
jag att jag ska chilla
vid teven. <3

gårdagen

Kom hem sent igår så jag orkade inte skriva. Så jag gör det nu!
Vi kom hem till de ungefär halv sju fast vi skulle ha varit där sex
pappa släppte av mig och ludvig och letade efter en parkering.
Lite senare vid sju kom mamma och pappa.
Då åt vi tacos, de hade världens godaste nacho chips!
Mums!!
  Frida och jag kollade lite på teve
och så pratade vi jätte mycket.
hon är värkligen en person man kan berätta saker
för! Klockan halv elva var vi tvungna att gå men jag tjatade så vi
stanade en kvart till hehe inte så mkt
men iaf något. Ja, och så åkte vi hem.
lr juste vi åt glass och godis där också
vi åt Ben and jerrys jag åt
bara av Choklad smaken.
Jag ä'äälskar choklad glass.

Hemma !

Nu är jag hemma pappa och jag har varit i forum vi åt där :P
Så kollade vi i lite affärer också. De gjorde tydligen
Bianca Vanna Max och Filip också för vi mötte de där, de skulle äta typ.
Vi åt hamburgare på burger King. Det var väldigt lång kö men vi fick inte vänta så länge. Ni vet väll föresten att de har byggt om där, det är mega fint! Det ser
ut som värstas lyx Forum nu. Tycker i alla fall jag.
Jag köpte en tröha på t12 det var en animal tröja.
den var fin spana in den:




Den kostade 300 kronor.



Hehe Bianca när hon gick där och flörtade lite med mig.
Gubben på bilden var inte så snygg.
Men nu är han det. Haha
Men nu ska jag åka till våra kusiner ni skulle bara se hur söt min katt
är just nu hon ligger och spiner på soffan. <3 .
Jag älskar henne sjukt mycket.
Men aja Hejdå Ha det bra!

Outfiten.

Dagens outfit:



♥ Grått linne från JC.



♥ Svart tjol från H&M



♥  Körsbär örhängen , Bianca köpte de i USA!



God morgon!

God morgon allihoppa!
Igår fyllde en av mina älsklingsbloggare år
http://problematicgirl.blogg.se/
Hon är sjukt bra på att blogga. Hon fyllde iaf år så grattis Jasmine.
<33
Jag vaknade vid 10 av att Isa undrade om vi kunde åka till stan, eller ja Bianca också
men det kunde jag jue inte. Jag har ätti en ciabatta eller hur det stavas
och druckit lite drickyougurth, och så har jag kollat
på teve. Ikväll ska jag hem till mina kusiner det ska bli kul.
jag har inte varit där på riktigt länge, faktist.
Så det ska bli kul!


Isa Olivia Bianca Sofia och jag !

EFter skolan gick jag Isa Olivia Sofia Bianca hem till Olivia vi bara flummade lite först sen gick vi ut och tog massa bilder på oss. Ett litet tag så Olivia Isa och Sofia snackade om att de hade sett ngn tjuv , men jag vet inte riktigt vad de menade. Efter ttýp bara en timme gick vi in och kollade på Titanic. Jag har ju ofc sett den förut men det hade inte Isa och Sofia hade inte sett slutet och bianca hade bara sett typ lite mer en halva.

Vid sex gick Bianca och jag till henne så kollade vi på greace det var kul men vi han aldrig se klart vi han inte enns se hälften. För då skulle de gå och handla så följde vi med. Bianca var deppig eftersom hon sa att de var så långt kvar tills hennes födelsedag , fast det är bara typ 6 dagar. SÅ handlade vi tacos. Men Vanna glömmde hårda och mjuka skal.
Nu dansar Bianca på stolen till någon musik och har en lucia krona på sig och nu hänger hon u skåpet och sjukter ut rumpan, haha och sjunger Im king of the jungle, HAHA xD. Nu ställer hon sig på en stor bräda och säger att valparna är hennes tjänare och så ber hon dem att buga. Bianca är bara flömm. Nu vikar hon på höften och är sur på mig för att jag skriver ner det hon gör. Men i alla fall så gick vi hem och så ringde vi min mamma och hon skulle komma hit och äta och på vägen så skulle hon köpa skal på vägen. Men nu ska jag flumma med Bianca !


/love linnea <3

Natur historiska.

Idag i skolan var vi på naturhistoriska museet.
Där finns det ett rum som heter mörka rummet och vi gick in där, det är ett rum där allt är mörkt och så är det lite pelsiga saker och sånt där inne som man kan känna på. Det var asläskigt för alla skrek hela tiden och massa skrämmde oss när vi var där inne.
Så var det också massa uppstoppade djur en lokatt som hade en kanin i munnen.

Onsdag ♥

Så här har min onsdag sett ut, av de som har gått:


I skolan övade jag lite på franska. Massor med andra saker med , orkar inte berätta. Efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi till forum. Jag skulle hitta en present till Bianca men jag gjorde inte det. Hon har lite svår att sägga vad hon önskar sig. Hon önskar sig i alla fall glassburkar som är läppglans det är urgulliga. Men mer har hon inte saggt eller jo hon ville ha roliga örhängen. Sen åkte vi och handlade middag, jag köpte lite tugummin också. så köpte vi jordgubbar och choklad möööms. När jag kom hem så kollade jag på teve och åt middag. nu ska jag äta jordgubbar och efter det blir det choklad. Åh möms ! Ha det bra allihopa ! Här får ni en bild:


Heejsan :D

Hej Hej. Nu är jag hemma ifrån Bianca. Pappa tvingade på mig att äta lite kött och potatismos eftersom jag bara hade ätit plättar hoss Bianca. Efter att jag har ätit ska jag måla mina naglar hallonrosa.

Sedan gäller det för mig att ta igång med att plugga med engelska. Klockan är 10 över 10 och jag behöver gå och lägga mig halv elva. Typiskt jag tror faktist inte att jag hinnet allt det där på 20 minuter.



Pappa

Jag kan höra pappa där nere hos Bianca. Han pratar med Vanna alltså Biancas mamma. När jag kommer hem ska jag fixa mina naglar. Ska klippa dem och måla dem hallonrosa. Det kommer bli snyggt. Känner det på mig. Imorgon i skolan ska jag nog jobba mest med engelska. Det behöver jag. Fast jag behöver jobba med stegtestet i matte steg 4. Det är vääldigt dåligt. Men Men började på steg 2 haha jah suger på¨matten :P


Bianca och Linnea xD

Bianca och jag har kollat Gossip Girl och Uggly Betty. Vi har också berättat för varandra vad vi önskar oss i julklapp. Det är kanske ganska lång tid kvar , fast Bianca har jätte mycket julkänsla. Jag längtar värkligen till jul.

Bianca har en jätte fin kanin lampa som hon fick i födelsedags present av hennes kusin Vilma. Jag vill också ha en såååådan :D . De som inte vill äta kött fast de äter de endå brukar säga det är ju lika bra att äta kött eftersom att det redan är slaktat, men daah om ingen äter de kommer de jue inte slakta de.


So funny !!

Bianca och jag har värkligen roligt. Vi skulle kolla på Shes the man men skivan var inte i så vi kollade på Klick. Samtidigt som vi pratade om hur vi skulle göra iordning på våra rum. Jag har aldrig gjort iording mitt rum sen jag flyttade in i vårt hus. Det är jätte fuult. Väggarna är gröna och jag hatar grönt :( .

Vi har ätit plättar med hallonsylt också. Vi spidade upp oss lite och sprang och tog sats och hoppade ner i sängen och gjorde kullebyttor gång på gång. Det var jätte kul vi kollade på Zoey också. Hehe geeeks ! xD


Med Bianca

Är hemma hos Bianca och hon har västa julkänslan, jag brukar inte få julkänsla förns man tar fram alla julgrejsor. Bianca och jag ska äta toast dricka iste och kolla på she´s the man" Hon ville inte det egentligen men då sa jag att om vi gjorde det så skulle jag göra en toast till henne och deet gick hon absolut med på.

Nu håller hon på med att göra iordning iste och hon sjunger if you caaan kiiiss myy aas, I knooow its haaard. Hon skulle göra iordning isten för det är typ sådan som amn blandar och jag vet inte hur man ska göra. Men nu ska jag gå för vi ska stta igång filmen. Puss på er alla :D


Hej Hopp!

Hej. Sitter i skolan och gör ett inlägg.
Men nu måste jag gå så att ingen lärare ser.
HAAAAAA det bra:D

HOME !

Jag är hemma nu från min träning. Jupp den var jobbig. Asjobbig med andra ord. Fast jag fick breöm han tyckte att jag hade förbättrats sen första gången :D . Men det känndes faktist som jag var aasdålig. Men Men. Har kollat på The Simpsons och Family Guy. Känner mig hungrig fast jag har redan ätit.


Ätit

Nu har jag ätit och jag har även ätit en JÄTTE SMARRIG nötkräm. Jag åt salami och pasta och massor med grönsaker. Det var väll gott. Jag sa till mamma att jag var jätte söt sugen så då fick jag en  nötkräm. Gissa om jag blev glad :D ! Älskar nööötkräm <3

Teater

Vi var på teater idag i skolan. Den var astråkigt. ''/ Hållde på att dö ut av tråkighet när jag satt där. Budskapet va typ att det inte spelade någon roll om man var en kille eller en tjej. xD Den var aaaas dålig. Alla teatrar är tråkiga. Faktist. Eller ne jag har varit på en rolig Coraline den var faktist ganska rolig måste jag sägga. Så här såg de ut från Coraline teatern:


Mums !

Jag älskar det mer en någonting, det är jätte gott. världens godaste choklad sort. Tycker i alla fall jag , har du inte smakat den så menar jag värkligen att du har gått misto om ngt.


Muffins recept

Allt du behöver för att baka goda choklad muffins:
3 ägg 2 och en halv dl socker
100 g smör 1 dl mjölk
3 och en halv dl mjöl
2 tsk bakpulver  1 nypa salt
ha ungnen på 175 grader
ha muffinsarna inne i 20 min
Choklad smeten som är på:
60 g smör
5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker
1 och en halv dl kakao, 100 g philadelphiaost
1 msk kaffe-varmt.


Tråkigt.

Redan när jag slutade skolan visste jag hur tråkigt jag skulle ha. Fast trodde att jag skulle ha ennu tråkigare eftersom Ludde skulle plugga. Men han mådde inge bra så han la sig ner och sov istället. Så jag fick datorn. Jippie. Har ätit några mackor och kollat på teve. Ska snart äta middag pasta med salami och grönsaker, ska bli gott. Efter det så ska jag åka till min träning. Känner värkligen inte för at träna jag orkar värkligen inte. Ludde slipper för att han inte mår något bra. Men Men nu ska jag hursom hälst göra något annat.

en gammal bild.


Godnatt


Godnatt bloggen, för nu ska jag sova. Klockan är tjugo i tolv. Det är inte en enda kotte inne på msn eller pa. Av de jag känner. fast har bara de jag känner på min msn. Alla sover typ. Slöfockar xD Det har varit en ganska bra dag. Jag har pluggat tränat ätit äppelpaj och gott på en promenad. Ganska bra va?

Sådärja


Just precis sådärja! Har ändrat bloggen men blev inte nöjd jag tor faktist inte att jag kan bli nöjd ''/ Lite knepigt , men men det får va såhär nu klockan är elva det är bara mamma och jag som är uppe ska nog gå och lägga mig snart för ingen är inne på msn eller pa alla sover och ingen bloggar. Depprimerande ''/ Här får ni en bild på Bianca och mig när vi var små, älskar dig Bianca min lilla barndomsvään.smiley

<3


Tugummi

Sitter här och tuggar på ett tugummi och lyssnar på The kooks Naive den är gammal men älskar den eeendå. Tugummit var inte hårt det hade blivit seegt , bläää. Imrogon måste jag gå upp tidigt orkar värkligen inte det. Men men sånt får man stå ut med. Är så glad för att jag kan matte steget jag är på. Det känns värkligen bra. Jag bjuder er på en bild också, en på mig.

Fult

Har ändrat på min blogg. Men vet inte hur man ändrar header så det ser jätte fult ut men men Bianca får väll hjälpa mig. Om hon orkar hehe. Men det var i alla fall bättre en förut för då kunde man inte enns se vad jag hade skrivit haha. Jag gillar inte My Melody spec men tyckte den var söt :D Men aja vi hörs senare !
 
en bild på mig :D

Typiskt

Skulle ändra bakrund och exprimentera lite med min blogg. Men som vanligt blev det konstigt. Det blev bara helt vitt. Så typiskt mej att alltid klanta till allt och allting. Men nu gäller det för mig att faktist ta i gång och plugga lite. Så hörs vi imorgon (a). Eller kanske ikväll. Ha det bra!

Ser rolig ut på bilden xD

Äppelpaj

Nu har farmor gåt följde med henne hem samtidigt som vi gick till henne tog vi en liten omväg och gick en promenad. Äppelpajen var jätte god det var en smuläppelpaaj såklart. Gillar inte de andra. Är inne på msn lite nu och pratar med Sofia. SKulle plugga men  jag kan steget jag är på:P Det är ett mattesteg. Matte är sååå jobbigt ;P Men nu ska jag gå HEJDÅ !
 Fast det var sås till såklart ;)

Farmor

Farmor ska komma hit pappa är och hemtar henne. Hon ska äta middag här. Vi ska äta lax och till efterätt Äppelpaj , jag älskar värkligen det. Jag har kollat lite på teve och varit med min kisse men nu kommer de så jag ska nog gå nu. Ha det bra allihoppa. Puss Puss ♥ :D Här får ni en bild på mig:

Det blev en bild på mitt öga istället :P

Hemma

Nu är jag hemma det mäste blev som planerat... men inte allt. Jag skulle gå ut med Lilo så jag tog henne i ett koppel katter gillar inte det speciellt men hon kmr bara få spö av den andra katten och hon tkr detär bättre en ingenting. Men hon rymde ur kopplet. SÅ hon var ute.. Var orolig för att katten ger alltid henne spö.
 
Jag tog en dush och trasslade ut mitt hår som var i en enda stor trasselboll , hehe. Sen åt jag nudlar nudelsoppa men jag åt inte speciellt ordentligt för jag orkade inte äta drack mäst soppa. Men det fick jag ångra. För på träningen gick det jätte dåligt och så var jag helt matt efter den. Aja nu har jag lärt mig ngt. Sen hämtade mamma mig och Ludde så skulle mamma visa mig en tjol snabbt som hon hade sett i sickla men jag tkr den var vedervärdig. Vill inte beskriva den för den va så ful. I bilen påväg hem åt jag en banan och drack en gainoMax ! muums.

God morgon :)

God morgon. Har druckit lite choklad och ätit en macka nu.  Idag ska jag träna vid tre och innan dess måste jag äta och ta en dush. Efter att jag har tränat skulle mamma visa mig några tjolar som hont yckte var fina i Sickla så då åker vi dit. Är allt bra med er? Men nu ska jag faktist ta mig en dush. Ha det bra !

Jag bjuder på en bild. På meej. Pöss <3

Hos Vilma med Bianca och Vilma.

Bianca och jag har sovit över hos Vilma det var kkuligt :D Vi gick till et jätte läskigt spökhus som var litet och rött. Vi kollade på Hair också och gjorde chokladpudding och åt tacos. Vilma gjorde kötbullar med mackaroner till oss också.Vi somnade vid tre tiden och Vi gick upp typ vid ett tiden och drack lite oboy och åt mackor.

Sen så kollade vi lite på teve. Sen gick vi till det läskiga spökhuset igen också fast vi tog med oss en av hennes hundar :P .Vi åt kötbullar och mackaroner igen och så kollade vi lite på teve. Vid sex så blev Bianca och jag hämtade eftersom Vilma skulle ut och äta. Så då släppte vi av Bianca och hennes mamma Vanna och så åkte vi och handlade middag handlade lite godis också. Vi åt Pasta med kyckling och brunsås. Jag ville smaka ngt nytt godis så jag smakade på Kina puffar det var gott. Lite senare gjorde pappa popcorn så åt de med.

Kollade lite på The simpsons två avsnitt och Family guy och sen så skulle jag skriva det här långa inlägget men så slutade internet funka så det här är andra gången jag skriver det. JOOBBIGT. Nu ska jag gå och lägga mig ha det bra! Puss och kram Linnea !


Hihi


Kolla jag gjorde mig själv som sourth park gubbe fick tipset av Jasmine taack <3 .
Hihi ser inte ut så men men... SKa sova nu ha det gott !

Hejsan Hoppsan !

Idag har Bianca varit hemma hos mig. Vi fikade jag åt en choklad muffin och hon ett vanilj hjärta. Sen åkte vi till ju-jutsun och tränade det gick faktist rättså fort.... tiden asså. Innan vi åkte så åt vi också middag vi åt pasta med salami och tomater och majs och paprika och lite så. När jag kom hem var jag så hungrig att jag kastade i mig några knäckebröder xD Åt hallon och youhurt eller hur det nu stavas det är hur som häällst jätte smarrigt. Jag kollade på The Simpsons och Family guy det var kul. <3 Har inte bloggar så mkt på sistonde men jag ska skärpa mig ! <3
 <-- En bild på mig :)

Fräsh!

Nu känner jag mig faktist riktigt fräsh har tagit en promenad på ungefär en halvtimme sen var det hoppa in i dushen som gällde för mig. Jag är i behov av att köpa nya kläder behöver nytt av precis allt koftor jeans tjolar tröjor underkläder allt.. Klockan är kvart över tio behöver gå och lägga mig halv elva eller så dampar mamma xD Hehe ... Nej men nu är det sova som gäller för mig.. Ha det bra !

Bästa vänner.. det är vi.

Ändrat Bloggen

Ser ni nu har jag ändrat min blogg, lite snyggt va ?
I alla fall finare en innan. Nu ska jag
fixa lite och vara inne på pa.
Sen ska vi åka till Biancas
gittar. Hejdå !

Hemma hos Bianca

Nu har jag kommit hem ifrån skolan slutade tre idag så slutar jag två imrogon och ett på fredag.. Skönt ! . Bianca ska på sin gitarr jag följer nog med på den, det är bara hon och hennes kusin Vilma som går på den. Jag älskar min katt bettah you know that ! :D Eller Better. Men nu ska jag vara lite social och ägna tid till min kompis.. Bianca. Puss!
 
Ska ändra min bakrund kanske till Paul Frank!

Busunge

Jag sa till min mamma att jag bara skulle skriva ett inlägg, men nu har jag snart skrivit tre. Jag har borstat tänderna och sagt till er bloggare att jag ska gå och lägga mig men det gör jag aldrig, har kollat runt i folks bloggar i Biancas och några andra. Jag har beas mysiga tröja på mig, ska ha på mig den imorgon och så gäller det att jag kommer ihåg att ta med mig den i övermorgon , så hon kan få tillbacka den. Men nu är det faktist sova som gäller för mig. Ha det bra !

Bea och jag idag, där ser ni att jag har hennes Hello Kitty tröja på mig:)

Godnatt bloggen !

Jag har faktist inte haft så mycket tid till bloggen på sistonde. Mycket tid har gått till att vara ledsen över min katt, men nu ska vi inte prata om sånt. Idag har jag varit med mina emo kompisar Bea och Moa de är jättesnälla. Vi var inne lite på Beas rosa laptop och så var vi ute och snackade lite tjejsnack :D. Men nu blir det bums ner i sängen som gäller för mig. Ni andra får ha det bra !

Rosa hår.

Nu är det så att min lilla kompis har färgat sitt hår. Hon färgade håret rosa och det blev jätte häftigt. Men själv skulle jag aldrig kunna färga mitt hår rosa. Är rättså nöjd med min färg. Ha det bra :)

Moa hon är lite emo... hehe. :)


Mobiliish

Ska få min nya mobil snart när pappa kommer hem typ fotar den med min kamera och lägger upp bilden på bloggen så får ni se hur den seer ut, Kollar på Family Guy men avsnitett är askonstigt det är några tråkiga människor som pratar emellan jag typ dör av tråkigthet. -_-

 Söt bild på kakmonstret :D

HUNDVALPAR

Hundvalparna skulle komma vara hoss Bianca vid halv tre så vi sprang hem till Bianca. De var där när vi kom dit så vi släpte ur dom ur deras bur dom hade rest i och så kelade vi med dom ett tag inte så länge och så åt vi ostbollar och bloggade. Bianca skrev ner typ allt jag sa i hennes inlägg bara jag sa typ BAAAJS så skrev hon ner det xD.


Hemma !

Nu är jag hemma har varit hoss Bianca åt ingen middag så åt två mackor med salami på när jag kom hem, hoss Bianca vi spelade vi rappakalja asmysko spel .

Så ser det ut , Men mamma hämtade mig sen så var tvungen att gå, Vanna biancas mamma vann tydligen läste det på hennes blogg hon var tydligen jätte mallig. Klockan är elva måste gå och lägga mig nog haha xD
Jag ska läsa en tjejs blogg nu, ses !

..

Har tränat och så gav mamma och jag Lilo medicin vi fick kämpa hårt för at lyckas , ne faktist inte jag öppnade Lilos mun så sprutade mamma in medicinen i munnen på henne så enkelt var det. Nej faktist inte vi behövde ge henne ennu mer medicin eftersom hon behövde satt hennes sår på magen inte skulle bli infekterat. Men det klarade vi inte av. Så på vägen hem från träningen så hämtade vi upp Bianca för att vi skulle göra ngt, så tog vi med oss experten Vanna xD.
Så hjälpte hon oss att ge henne medicin sen åkte vi hem till Bianca. Så skulle Molly (Biancas hund) träffa dens blivade make, hehe. Så vi följde med ner på gräsmattan och träffade vovven , ska gå  nu skriver mer när jag kommer hem  (Kanske) :P

Inte tid.

Har inte tid med dömma bloggen, har bara tid med
min älskade katt <33

Har tid med vänner också, spec Bianca.
Hejdå ha det bra !

Lilo min katt gulls <3

Har handlat lunch med mamma på ica. Vi ska äta kycklingsallad men visste inte villket jag skulle ta salami eler kycklingben så jag tog båda. Har druckit pip juice. Har gett min stööörsta äääälskling medicin så att hon inte ska ha ont. Lilo, är det ända jag tänker på hon betyder otroligt mycket. Älskar dej lilo <3 :(

Det får inte hända,

Min allra största mardröm har nästan slagit in,
jag kanske kommer förlora min ´Gull katt min lilla underbara katt gulls älskling


hehe

När Bianca och jag var på väg hem med Bianca så kom min pappa och sa att han hade köpt en mobil åt mig en w302 jag har ingen aning om vad det är för mobil men vi får se hur det artar sig, hade bara lust att sägga så.
Min mobil hade slutat funka så jag skulle få en ny men det finns faktist mobiler som jag hellre vill ha men ska söka på google.

BIANCA + KENZAS BLOGG = SANT

Bianca och jag skulle ju kolla på Steph brothers men hon sätter aldrig på den!
Hon retar mig för att jag gick in på Kenzas blogg BARA för att jag skulle gå in på gaybloggen
för jag visste inte vad den hette nu tror hon att jag läser den men DET GÖR JAG INTE!
Men det gör Bianca och hon läser hennes varjedag !:D
 <-- sugen på !

Filmarathon

Bianca och jag skulle haft filmarathon och kollat på massor med filmer och bakat tusentals goda olika saker som kladdkaka bullar kakor sockerkaka och massor med saker. Jag har mååånga favorit filmer här är några: Mean Girls Shes the man, Blades of glory, Talladega nights, Steph borthers och massor fleer ! Älskar att se på filmer älskar också att baka ! Är sugen på browniesarna Bianca och jag bakade för några dagar sedan !

att lida.

Hehe lite rolig rubrik men man kan sägga att jag lider för att jag är så himmla hungrig det var så gott att äta Thaimat igår mööms. Min mamma ska träffa några av hennes kompisar och hon jobbar idag så hon kommer inte hem förns jätte länge. Är sugen på pannkakor men så är jag sugen på våfflor också mums !

Hemma från skolan !

Nu är jag hemma från skoolan fett skönt jue. Vi slutade ett och Bianca var helt dampig. Bianca skulle kicka Theos as vi satt och väntade på honnom ungefär en timme bara för att hon skulle kicka hans as! Men han kom undan så hon han aldrig kicka honnom hehe :P .Bianca och jag ska kolla på Steph borthers fast vi har sett den båda två, men vi ville se den igen för vi tycker att den är jäätte rolig. Bianca är inne på Kenzas blogg hela tiden hon borde skämmas!

Suktad va Bianca?

Jag måste lyckas med att sukta dig Bianca så jag fortsätter att försöka.













Visste du att?

Visste du att Coca cola light är för tjejer och coca cola Zero är för poojkisar !

§

Du kommer inte tro mig men idag vill faktist Bianca gå på träningen annars villhon aldrig det värkligen aldrig. Bianca har suttit och skrattat åt mig för att hennes äckliga kattungar har rykt ut datasladden så det här är tredjegången jag skriver det här inlägget. Idag ska vi äta på resturang efter träningen men vi har inte bestämmt villken kanske thai reesturangen :D m det är gott har inte ätit där  på riktigt länge. Nu bytte kattungarna kanal eller nej de satte på teven och Bianca och jag orkar inte gå fram och ändra. Nej nu bytte kattungarna tillbaka hehe. Hatar Biancas kattungar forever <3

Är voffelsugen !

i'm home !

Nu är jag hemma, fast inte hemma hemma utan hemma från skolan Bianca hade en jätte god klubba nyss, jordgubbs yogurth eller hur det stavas? Vi har kollat på Austin Powers lite och nu började det en film som var från 15 år Bianca och jag är rädda att det är en skräckfilm. Den heter Hurry soundown ngn som har sett den är den läskig eller?
 
Men nu ska jag läsa lite folksbloggar och så vi ses!

Brownies!

Nu har jag och Bianca bakat våra Browniesar, Dom blev jätte goda och även smeten hehe :P
 <--- Jag sser lite rolig ut slickar sleven :P
 <-- SMEEETEN !
 Nu in i ungnen ! :D
 <--- KLART och det blev jätte gott har aldrig ätit något godaare ! :D
Men nu ska Bianca och jag åka in till lokalen ses !


 


Middag,

Biancas familj och min familj , vi ska äta middag tillsammans på någon resturang. Älskar när vi gör det! Bianca skulle egentligen ha gått på gitarr men hon gjorde inte de eftersom vi var lediga idag för det var studiedag och Bianca har desutom ingen bil just nu det var typ några som hade lånat den eller någontinsånt. Men nu ska
jag hjälpa till med brownisarna lägger upp bild på de sen !

Det häär är min bästastevän Bianca :D

Lilo kom tillbaka

Vi har varit ute och ropat och frågat efter Lilo, men ingen har sett Lilo bara en gammal tant som hade sett henne igår nu har hon varit borta i ett dygn , Hon måste komma tillbaka. Jag älskar jue min katt Lilo hon är så fin och söt.
Vill inte ha någon annan katt så kom hem nu Lilo !

Söt va?


:D:D lala

Nu kommer bianca snart och mamma så då ska vi äta lunch och baka brownies som jag har sagt men jag tycker värkligen att det ska bli så himmla roligt ! Jag svälter de måste komma hem nu och göra mat till mig haront i magen jag lider och jag dör så kan inte skriva mer nu för jag ska dö nu ses!

En bild på mig i sommras :D

Nu Bianca ,









Nu Bianca det här tog lång tid att hitta sånna här godia bilder.
Du måste ha blivit suktad haha :D
Det blev hursomhällst jag ! Men nu så kommer snart Bianca
hit så då ska vi sätta igång med Brownies !

SUKTARE

Bianca är värkligen expert på att sukta mig kolla villka underbart goda bilder hon hade:




Blev värkligen jätte suktad , Bianca måste erkänna att jag blev suktad , TYVÄR
Men jag ska vinna duellen jag ska sukta dig till döds Bianca !

Misslyckat

Bianca och jag är inte precis experter på att baka , filippa och hennes kompis Sara mobbade oss när vi hade gjort kokosbollar de sa att de såg ut som 3 åriga cp barn hade gjort dem.
När vi gjorde Silvia kakor glömmde vi att ha i vatten så de blev stenhårda.
Men den här gången ska vi lyckas med våra brownisar !
Men vi lyckade när vi gjorde muffins !
 <--- Fina va :D

Svampbob

 

Svampbob är söt hah älskar Svampbob fyrkant så roligt :)
Mamma är och handlar och när hon har handlat klart
så ska hon hämta svampbobs största fan
Bianca, så ska hon komma hit så ska vi baka
brownisar , jag älskar hemstudiedagar !


 


mm

Bianca och jag har ändrat oss vi ska baka Brownies !
Det var längesen jag drack trocadero och det är mega gott vi ska
äta pastasallad med salami till, mööööms!

mm, fast den varförstås inte så stor. När jag var liten så trodde jag att trocadero var öl eftersom jag tyckte att de hade samma färg som öl. Så jag tyckte att om man drack trocadero så var man cool haha.
Åh längtar tills mamma och Bianca kommer hit så vi kan äta lunch och göra brownies det kommer bli så gott.
 <--- M brownies :D


Hungrig

Jag är jätte hungrig och sugen på mat
 
särskilt på tacos, är så hungrig att jag har börjat dricka MASSOR med bravo juice det är jätte gott
försöker sukta Bianca i webb kameran med bravo juice.
men nu hittade jag ngt ennu bättre Trocadero !:D
hejdå ska dricka den nu

När tjuven kom.

Nu ska jag berätta om dagen när en tjuv kom till våran skola, förlåt om jag härmar dig Sofia med att skriva de.
Men i alla fall så hade vi musik och så hade vi våra väskor där ute där vi hade mobiler och busskort och så såg några personer i våran klass en turk, med rosa keps typ. Men vi tänkte inget på det. Så hade vi musik sen efter stanade vi kvar lite och spelade på instrumenten. Sen när vi gick ut hörde jag massa personer skrika jag undrade varför.
Bianca skulle låna Sofias mobil men det kunde hon ju itne för Sofias mobil var borta. Alla skrek att deras mobilder var borta så jag kollade om min mobil var borta och det var den så jag började också skrika. Min mobil var bort 200 kr och mitt busskort Moas nycklar var borta Sofias Mobil Biancas mobil och massa andras kommer inte ihåg några fler.
Jag ska aldrig mer lämna mina värdesaker på sånnadär riskabla ställen ^^. Men nu ska jag prata mer med Bianca ses!

Enkelt

Det är så himmla enkelt att sukta dej bianca så nu smaka på det här !


'

Blev du suktad Bianca, jag lyckades i alla fall att sukta mig själv hehe:P
Kollar på Katter med klös. Bianca boxar mig i hennes webbkamera
Mamma kommer hem snart för då kan hon hämta Bianca så
då kan vi börja baka våra bullar och kakor som vi ska göra.
Men när bullarna är i ugnen så kan vi göra den jobbiga
uppgiften också ! Men nu ska jag visa inlägger för
Bianca och se om hon blir suktad, hoppas de!




suger lips :D


Kattungarna !

Biancas katt har fått kattungar dom är jättegulliga och busiga.
Fast dom klättrar på benen dom är inte sånna änglar som man tror att dom är faktist!
Fast dom är hyper söta :D Så jag förlåter de.
Igår när jag var hemma hoss Bianca kom en katt och la sig på min mage sen
så flyttade den runt lite och låg på min hals.
Åh nej jag kan inte prata om katter börja tänka på min då,
varför vill hon inte komma in.
Här om dagen så la sig Lilo på min mage fler gånger hon var så gullig då.
Jag saknar henne sjukt. KOM TILL BAKA LILO !

Biancas kattungar och kattmamman visst är de gulliga:D
Nu måste jag gå och ropa på min kisse för HON MÅÅSTE komma in och
ge mej en blöt puss för det behöver jag älskar de LILO.
SEEES


God morgon föresten :D

Jag har ätit frukost pratat med bianca och mamma itelefon jag är ensam uppe ludde min storebror ligger i sängen och sover hehe sömtuta han är. Har ätit frukost och druckit lite juice och roppat på min katt.
Min katt är typ helt borta jag kan inte hitta henne någonstans det är bara för sorligt! Hon har varit borta hela natten och dela dagen och hela morgonen tänk om hon har blivit inlåst i någons garage eller någonting ? Jag vill inte köpa en ny katt vill bara ha min katt LILO ! <3
 <--- Älskar henne :(
Pratar med Bianca på msn vi har video samtal fast det är något konstigt som piper, fast nu slutade det :P
Kollar på Mitt liv som tonårsrobot det är jätte tråkigt, nu har vi bestämmt oss för vad vi ska baka.
Vi ska baka bullar ! Vi tänkte baka något mer också kanske chokladkakor också.
Men nu ska jag fortsätta prata med Bianca så hörs vi senare ! Puss och kram skumbanan !

baka

Bianca och jag ska baka idag, för vi har hemstudie dag så och så måste man göra någon jobbig uppgift eftersom det är hemstudiedag, men hon ska komma hem till mig om några timmar och så ska vi baka någonting. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska baka, jag ville baka kladdkaka men det ville inte Bianca hon ville baka Silvia kaka men det ville inte jag. Men nu ska jag prata med henne på msn så ska vi bestämma vad vi ska baka :P Hejdå!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig känner mig lite trött fast bara klockan är halv elva men men, ska bli skönt med studie dag imrogon eller hemstudiedag så hette det ja. Bianca och jag ska baka kanske kladdkaka ville bara sägga det igen så ni inte skulle glömma det. Ingen av mina kompisar bloggar längre det är så himmla tråkigt det är bara jag kvar , men jag glider ifrån bloggen mer och mer.
 <----- Min katt och jag :)

lääskig

Jag tkr en video på youtube är skitläskig det var Bianca och jag som såg på den men det är en popup video , det är wizerd of oz hanging sök på de om du vill se a men i alla fall så kommer det upp en gubbe som är asläskig, men de sägger typ att man ska kolla noga och så ka man se en gubbe som hänger sig och så kommer det upp en asläskig gubbe up. Bianca och jag såg den tillsammans jag skrek ungefär fem minturer efter att den var slut sägger Bianca i alla fall haha, asläskig jue!
 <-- Gubben han ser inge läskig ut men han är det när man inte är beredd.

FLADDERMÖSS

Idag så när jag var hemma hoss Bianca då kom hennes katt in med någonting i munnen jag trodde att det typ var en fågel eller någonting så jag bara fortsatte och titta på teve och struntade i det. Men så skrek Bianca så vi sprang ner och så hörde vi Filippa eller Vanna skrika att det var en fladdermus så vi fick panik. Fladdermusen flög omkring där uppe medans Bianca och jag stod och kollade upp förtrappan men ibland sprang vi ner för vi trodde att den kom ner.
Men tillslut fångade de den och släppte ut den så då kunde vi fortsätta att titta på teve. 
 <--- Biancas katt (:

Hemstudie dag !

Jag känner att bloggen och jag åker mer och mer isär har inte skrivit de senaste dagarna förutom idag eftersom jag har ingen ork men om jag kommer igång så är det faktist jätte roligt.

Imorgon så är jag ledig eftersom det är hemstudiedag.
Jag ska hem till Bianca då eller så ska hon hem till mig och så ska vi baka, vi har inte riktigt bestämt vad men vi funderade på kladdkaka.
 <---- en bild bara :P
Men vi har ju såklart fått en uppgift vi ska typ diska och så ska vi göra ngt med sopsorteringen typ kolla hur vi gör med den eller något sånt där jobbigt, orkar inte tänka på det just nu. Det är så konstigt för vanligtvis är jag aldrig trött men nu är jag det bara eftersom jag är ledig imorgon.


Suktad ?


:)

Hela dagen har varit lång och orkar inte berätta om vad jag har gjort men har i alla fall varit med Bianca och vi gosade med hennes kattungar och kollade på teve och så har jag pluggat jätte mycket svenska.
Är klar med mina terminsmål i Svenska nu ska bara redovisa och göra några läsförståelser !


middags

har ätit middag och varit hemma hoss min farmor och pluggat med engelska .
Pratat med Sofia på msn också. Mika har kommit hem eller det gjorde hon inte idag men endå.
Det har varit så himmla tomt i skolan utan henne har saknat henne jätte mycket
är så glad att hon är hemma nu :)

Mika gömmer sig :P <3

Hatar henne

det är en tjej jag hatar men jag känner inte henne har bara sett henne två gånger men hon har en sån där dödande blick , en sån som sägger att man är knäpp och ful. Jag mår dåligt när jag ser henne. Hon skrattar åt mig och harklar sig när jag går förbi henne.

.


Sida vid sida livet ut.

träning

är hemma från träningen nu, har inget att göra skulle plugga engelska men så fanns det inget kvar att jobba med och papap stack och handlade och ludde är med ngn tjej och mamma jobbar så nu sitter jag ensam vid datorn :P
Men papa kommer hem snart och då kan han väll göra mat. Har inte tid att blogga nu.
ses !

Bianca och jag <3

http://www.gulanstore.se

http://www.gulanstore.se/system/search/product.asp?id=6256
Bilderna när jag har Paul Frank tröjor på mig man såg inte mina ögon eller någonting så
jag slipper skämmas om jag skulle se rolig ut hehe :P
Eller så går du bara in på http://www.gulanstore.se/ och söker på Paul frank det kommer
upp bilder på mig då.

Pust !

Nu kan jag pusta ut trodde att Johan skulle åka ut ett tag naa stackarns , vet inte vrf men det var synd om honnom för han såg närvös ut xD Jag gillade inte Victoria så det gjorde mig ingenting att hon åkte :P Men nu ska jag kolla på teve eller någonting, hejdå ! :)
Så här glada är de 16 kvalklara. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Idol gänget :D

Idol

Nu börjar Idol igen , hoppas värkligen att Johan kommer gå vidare eller jag är helt säker på att han kommer göra det. Jag hoppas nog att den här killen vad heter han nu igen Jesper typ tycker att han ser ut som Danny, men i alla fall vill att han ska åka ut.Jag gillar Alice mäst av tjejerna hon är så glad och gullig :D Hoppas lite att Robin E åker ut också. Vem tycker du är bäst?


Middag

Har ätit middag och jag har tittat på Idol, häääjjar på Johan såå du vet, har ätit lite godis också har även tittat på Fredag hela väääckan , det är roligt. Pratar med Sofia på msn också och övertalar henne att blogga.
Har övat på att spela gitarr kan nog redovisa ena alåten på måndag ska nog ta och göra det då :)

En bild på mig förlänge sen hehe jag satt på bilen med Bianca busigt va? xD

Hemma

Nu har jag varit i Forum med mamma såg Alice där också men vi sa bara hej.
Köpte 3 linnen och lånade två böcker Zeina och Nalle typ vet låter lite mysko men det är de inte.
Köpte ett litet pännskrin ooockså för jag behövde det.
Köpte mappar till skolan och deadem med rosetter på.
Lägger upp bilder sen.
Hejdå!

En bild på mig idag när jag hade köpt en klubba :)

Hemma.

nu är jag hemma och
mamma och jag ska snart
åka till Forum.
Sitter och käkar ett äpple
Över lite på engelska också
men nu ska jag gå vi ses!

Roliga bilder.


är inte sånna här bilder roliga, hehe tycker ialla fall jag,
ska snart gå och lägga mig. Jag har skrivit i bloggen lite mindre på sistonde
och så ska det inte vara men i alla fall så mår jag lite illa.
men ska dra nu hejdåååe <3

GALENSKAPLIGHET!

Blir galen för Bianca aldrig bloggar vill jue läsa hennes
braiga blogg men får läsa linns http://www.typiisktlinn.blogg.se/
LÄÄS DEN :D .
Men i alla fall så fick jag inte kolla mer på idol för
pappa skulle ha teven :( Är jätte sugen på choklad och det är jag alltid.
:P

lala

Nu har jag ätit middag och håller på att kolla på Idol, är väldigt trött har pluggat matte o
ckså mamma hjälpte mig , joooobiiigt :P
Har gosat med min katt också hoon är så gullih, <3
Apropå idol så vem hejjar ni på ? Jag hejjar på Johan han är bääest tycker jaag !

Svampbob

Har kollat på svampbob fett bra juue
men det är typ nya avsnitt som
inte alls är lika bra ''/

Hemma (:

Nu är jag hemma det var jätte jobbigt att gå hem i rägnet i jeans blev asblöt och så.
Men mamma hämtade mig i sickla så handlade vi.
När jag kom hem kollade jag lite på teve och åt en choklad muffins
och lite varmchocklad. Ska ge över datorn till Ludvig och så
ska jag räkna lite matte men först ska jag
kolla på teve, hejdå.

spruta :O

Berättade jag att jag tog en spruta igår, den gjorde inte så jätte ont det var typ mot röda hund eller ngt hon bad min titta bort så det var inte så farligt och så fick jag väga och mäta mig, det bara värkte lite när sprutan var i armen:P

Gammal bild :P

RSS 2.0