Grönalund

I förrgår var jag på grönalund, med Bianca och vanna o marre


Bianca i kärlekstunneln.Bianca sitter i bilen.

En dag på stan.

Idag så har jag varit på stan med pappa, jag åt på ngn thai resturang :P Först fick jag en myyycket god kyckling soppa men sen sa hon som jobbade där att den var för stark så hon bytte till en svagare som inte var lika god .
Jag hittade faktist lite saker att köpa , som var billiga också.

En tröja för bara 200 hundra spenn med märket Conte of florence

och så en till Conte of florence för bara 200 kr , från NK .

En väska för ngt med 300 från.

Muffins bakning med bbianca

Idag så har jag gått en promenad till hellasgården med farmor och mamma och där så fikade vi , när jag kom hem så åkte vi till ica hemtade Bianca och handlade ingredienser till att baka muffinsar.
Vi bakade choklad muffins som vi dekorerade med smartis marsmellows gele hallon strössel osv ,
doom blev riktigt smarriga fast väldigt mastiga ,

Min lilla outfit, tjolen köpte jag i Paris för 250 spänn typ kostade 450 från början och tröjan kommer från Hollywood kostar typ 400 någonting
Ääääär med Bianca ,

Jupp Bianca sov över hoss meeejs och vi tittade på ******** jag vet inte hur det stavas den var rättså bra xD 
och nu så kööör vi neopets kommer nog inte blogga så mycket eftersom att det äär ju liksom sommarlov så jag pallar inte och måste köpa batterier till min kamera så jag har inte fotat någonting , hej hopp !


Äntligen hemma !

Äntligen hemma jag har varit i Frankrike , I Paris och Can fast jag gillade mer Can där kunde man ju bada och allt sånt och hotellet hade en jätte fin pool . Jag åt en glass med smurf och bubbelgumms smak den var lite konstig men annars var den fin , *fnizz* Ludde blev sjuk sista dan och spydde *blä* På vägen hem åt jag och ludde varsin nutella burk som hade små pinnar som man skulle doppa i nutellan och så var det iste i den möööms .   Poolen

RSS 2.0