Isa Olivia Bianca Sofia och jag !

EFter skolan gick jag Isa Olivia Sofia Bianca hem till Olivia vi bara flummade lite först sen gick vi ut och tog massa bilder på oss. Ett litet tag så Olivia Isa och Sofia snackade om att de hade sett ngn tjuv , men jag vet inte riktigt vad de menade. Efter ttýp bara en timme gick vi in och kollade på Titanic. Jag har ju ofc sett den förut men det hade inte Isa och Sofia hade inte sett slutet och bianca hade bara sett typ lite mer en halva.

Vid sex gick Bianca och jag till henne så kollade vi på greace det var kul men vi han aldrig se klart vi han inte enns se hälften. För då skulle de gå och handla så följde vi med. Bianca var deppig eftersom hon sa att de var så långt kvar tills hennes födelsedag , fast det är bara typ 6 dagar. SÅ handlade vi tacos. Men Vanna glömmde hårda och mjuka skal.
Nu dansar Bianca på stolen till någon musik och har en lucia krona på sig och nu hänger hon u skåpet och sjukter ut rumpan, haha och sjunger Im king of the jungle, HAHA xD. Nu ställer hon sig på en stor bräda och säger att valparna är hennes tjänare och så ber hon dem att buga. Bianca är bara flömm. Nu vikar hon på höften och är sur på mig för att jag skriver ner det hon gör. Men i alla fall så gick vi hem och så ringde vi min mamma och hon skulle komma hit och äta och på vägen så skulle hon köpa skal på vägen. Men nu ska jag flumma med Bianca !


/love linnea <3

Kommentarer
Postat av: caroline

grease är en riktig klassiker =)

2008-10-25 @ 10:35:26
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Hannah

Tack :) jag älskar den låten!

2008-10-25 @ 10:36:16
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Lily

tack =D Din e riktigt söt juh! Allt e toppen, själv då?

2008-10-25 @ 10:37:35
URL: http://surfbus.blogg.se/
Postat av: Erica

Titanic är ju så himla bra! :)

2008-10-25 @ 10:42:04
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: gabbi,

vilken söt blogg du hade =)!

2008-10-25 @ 11:16:45
URL: http://staybronze.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jaa jag hoppas den är lika mysig på ;)

2008-10-25 @ 11:39:38
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0