Lördag + Söndag.

Shoooo! Igår (lördag) så skulle Bianca och hennes familj äta middag hos oss så mamma jag och Bianca åkte och handlade.När vi kom hem till mig så började vi baka pepparkakor och sen så åt Biancas familj middag här. Biancas och mina pepparkakor blev aasgoda ju.

Lite suddiga bilder bara hehe.
Men vi hade iaf skit kul. Sen så började det något astöntigt program som Bianca och jag satte och skrattade åt:) .
Den här kvällen var vääldigt lång men jag skrev den jävligt kort. Aja.
Idag (söndag) så har vi varit på någon julmarknad och gjorde små julgrupper hehe dom blev söta. Sen så åkte vi hem och då sjussade vi hem dom och så åkte jag till min träning. Det gick väldigt bra på träningen :) .
Men nu ska jag plugga :( Tyvär så måste jag. Men aja sees :D

Bullar

Jupp mamma har bakat bullar, vanliga bullar fast saffran ^^) Mmm... det var riktigt gott.


Orkade aldrig vrida på bilden ^^ Klicka på bilderna för att se dem i större format :D

Nu sitter jag här med lite coca cola och popcorn ;D.
Fan att Johan skulle åka ut :( Nu vill jag inte kolla på Idol mer.... Bajs.

lite bilder på mig <3

Nu lägger jag upp massa bilder på mig, för Linneas skull :)




Klicka på dem om du vill se dem i större formaat :D Puuss !

Fredag.

Det känns som lördag idag, kanske är för att jag har ätit godis och varit ledig hela dagen, ja jag tror det är därför. Mamma och jag skussade ludde till träningen och sen åkte vi till sickla och så handlade vi, jag hittade två tjolar från JC också:)

Där är min rosa tjol bilden var lite mörk lägger in en bättre bild sen. Men har ingen bild på den andra men lovar att lägga in en sen :) . Nu luktar det lussebullar här hemma , mööms det är mamma som bakar. Snart kommer det lukta popcorn också eftersom pappa ska poppa lite. Hihi men vi ses senare (aa) Puss.

Pucko jag är!!

Jag är så pucko. Enda tills jag lästa Jasmines blogg har jag aldrig fattat vad blggkoll är :S Massa personer har frågat om jag vill prenumerera på deras bloggar men jag har typ inte fattar någonting då xD . Haha. Jag komm också på att vi inte fick någon hemstudie uppgift på grund av att vi skulle jobba med våra ''Teknik rappoort'' hööh tråkigt ''/

Profile picture

Älskar denna sööööta bild på min bästis Bianca. Eller ja Bianca blir sur om jag bara skriver bästis så min bääästis forever and ever xD. Klockan är bara halv fyra och det är redan mörkt? Aja nu ska jag inte tråka ut er. Ska börja på min tekning rapport och sen ska jag dusha. Puss Puss. <3

God Morgon !

God morgon, eller det är inte precis morgon men aja. Jag har varit hos farmor idag och ätit pepparkakor :) Det får man  lite julkänsla av. Jag har hemstudiedag idag :) Skönt va? Konstigt nog fick vi ingen uppgift? Kanske Erika glömmde. Men det gör inte mig något. Kanske endå ska plugga lite.

Det är bara mamma och jag hemma har precis ätit lite lunch (sallad). Jag ska nog ta mig en dush. Efter det tror jag att jag följer med mamma och handlar. Annars glömmer hon bärgis något viktigt.

Idag ska jag nog mäst vara hemma och chilla. Inte träna , nej haha det skulle jag aldrig göra vem vill träna på fredagar? Ludde försökte vara elak mot mig bara eftersom han ska träna så försökte han övertala mamma att jag också behövde träna. Bara för att han hoppade över träningen igår.  Men nu ska jag nog ta mig en dush.
Pöööss!


Min tröja jag fick av mammsen !


Torsdag

Hej Hopp!
Vi slutade två i skolan och så gick Bianca och jag till Mac Donalds och åt. Jag åt en cheese böööööörjare. Den var riktigt smarrig ;) Bianca åt också en cheese bööörjare och pommfritt och en coca cola som jag fick ta några klunkar av. Efter ett tag så ringde Biancas mamma och sa att vi var tvugna att gå hem till Bianca och gå ut med hundarna. Gissa om jag tjura då :P Men vi gick hem i slassket, ja det var värkligen slaskigt!

Så gick vi ut med hundarna men vi ville så gärna vara i sickla så vi gick tillbaka dit och kollade i massa affärer. Jag hittade ett fynd också ett Hello Kitty läppglans. Lägger in en bild i nästa uppdatering på den.

Bianca hittade mängder med saker hon ville ha med eftersom hon hade lämnat sina pengar hemma när hon gick ut med hundarna kunde hon inte köpa något. Efter ett tag så gick vi hem till Bianca och kollade på teve ett tag, eller ja fram tills vi skulle åka till Ju-jutsun då hämtade pappa oss och skjussade oss dit. Träningen gick värkligen fort.

Efter träningen så åkte jag hem och då fick jag mig en överaskning. En dålig och en bra. Vi börjar med den bra :) Mamma hade köpt en Fred Perry tröja till mig, en rosa. ååh mamma är så gullig ibland. Jag ville ha den jätte gärna! ( Lägger upp bild på den senare! ) Den dåliga var att pappa hat gömt min plattång så jag får inte använda den för det nästan börjar brinna för att jag alltid glömmer den på. Seriöst kan inte leva utan den ''/ Får väll dö ut.
Nu ska jag designa om min blogg, Ha det bra !!



Misslyckad bild, hehe. Pööss!

Onsdag

Nu har jag inte bloggat på ett tag.Igår så efter skolan gick jag och Bianca hem till henne. Vanna gick och handlade skumtomtar och marshmallows. När hon kom hem så gjorde Bianca och jag iordnin varm choklad med marshmallows i och skumtomtar åt vi till det. Mysigt. Idag så följde jag med Bianca igen och så när vi kom hem så åt vi några marshmallows som blev över ifrån igår.

Lite senare så blev vi hungriga så vi gjorde iordnin våfflor. Haha nyttigt, jag vet :) Sen så åkte vi till Biancas gitarr och så väntade jag där medans jag väntade så roade august mig genom att smsa med mig. Nu är vi hemma igen och kollar på tv. Hörs senare ... <3


Måndag

Nu sitter jag här och känner mig en aning trött. Imorgon ska vi simma i skolan men eftersom jag är lite småsjuk så ska jag inte vara med. Om jag ska vara helt ärlig så gör det inte mig så mycket. Simning har ju aldrig varit min grej riktigt. Jag var nyss hemma hos Bianca eftersom hennes mamma skulle hjälpa min storebror. Vi spelade vad heter det nu  igen World Tour ? Jag sjöng mästa Bianca spelade trummor och Ludvig gitarr. Nu ska jag nog sova antar jag. God natt och puss och kram.


Måndag

Jag gick up kanske 20 över 8, jag haxe inte alls fått många timmars sömn. Jag kännde mig helt förtörd, det berodde nog på att jag hade varit sjuk. Min läpp hade spruckigt under natten och jag blöddenäs blod

Desutom hade jag också nog en av de värsta hårdagarna någonsin.
Skolan gick långsamt. Jag var så glömsk att jag glömde att äta desutom.



Haha såg så rolig ut på den bilden.
Aja nu ska jag vänta på att mamma ska bli klar med min salami sallad och medans jag väntar så ska jag kolla på tv. Ha det bra, puss och kram! Det blir fler uppdateringar ikväll!


Lördag

♥ Det blev sent igår så jag skriver inlägget nu :) De kom till oss vid sex så åt vi middag och glass. Ben and jerrys half baked och Phish food. mm..  Lite senare hade vi sär att vi drack massa olika Coca Coolor och så skulle vi skilja på dem. Men nu tycker jag att Coca Cola är äckligt! Vi hade typ 10 olika Coolor och alla förutom en tyckte jag illa om.


Många color

Vi hade riktigt kul faktist:) Nu sitter jag här och här förkyld och har ont i halsen. Jag är sjukt alltså. Så jag ska inte träna. Ska bara vara hemma idag och ta det lungt. Puss Puss.


Fredag

Nu är jag hemma från skolan och är hemma hos Bianca! Skolan gick faktist rättså fort jag hade idrott och lite så. Det var självklart oätbar lunch. Men jag åt lite pastasallad som låg vid grönsakerna, och så åt jag lite fil och flingor. Gud vad skönt med fredag. Igår efter träningen så åt pette jag Filippa Vanna Sidney och Bianca på nyöppnade Mac Donalds. Och när jag kom hem så tog jag ett äpple och en mandarin. Sånt kan behövas när man har ätit skräpmat. Ikväll ska mamma jag Biancas mamma (Vanna) jag och Bianca, äta middag tillsammans typ.

Gud vad skönt med fredag.  Att jag inte hade tänkt på det! Tänkt på att det är  fredag asså.

Idag i skolan var det typ ett slagsmål mellan 4 killar eller de var två och två. Hehe. Den ena killen retade typ den andra så¨då slog den retade han som retade honnom så då började han strypa honnom, och då sa en annan kille en dumsak till en annan kille så då började han typ kicka honom. Lärarna kom in och va tvungen att sära på den killen som ströp den andra. Aja sånt händer inbland. Men Bianca och jag såg inte den fighten.


Bianca gick in på någons pa som hette bajsmannen hon tyckte han var asrolig och skrattade för alla hade ritat bajskorvar i hans gb. Bianca ska följa med mig ner så ska jag görna några små toastar! Jag längtar tills ikväll då mamma kommer hit. Hittade en liten söt sak:
cuppycake.gif 
^^
Hihi

Torsdag...

Nu är bianca och jag hemma hos Bianca och kollar på ett viss tvprogram. Efter skolan skulle vi gå till mac donalds, Leo följde med hela vägen dit. Han ville låna pengar men jag pallade inte låna ut, skulle ju bjuda Bianca. Haha hon tror att hon ska betala tillnaka, men haha nej >:D . Vi  åt som  sagt på Mac Donalds. Vi åt mac flurry om det stavas så ? :)  Snart ska min gullemamma 'haha' komma och hämta oss. Så ska vi åka och träna. Efter dt ska vi äta på
Mac Donalds. Ha det bra!


Onsdag.


Skolan gick fort och Bianca gjorde bort sig. Haha tycker synd om Bianca men särskilt om stackars Malin som Bianca puttade. :(:(:( . Bianca ville självklart inte göra illa Malin!

Nu sitter Bianca brevid mig och skriker. Asjobbigt.... Haha.
Vi har inte varit hemma så länge men när vi kom hem så började vi kolla på tv.
På Disney Chanel, haha :) .
Men Bianca och jag ska PLUGGA nu.
Kommer ske lite ändringari bloggen den kan nog se lite rolig ut emmelan åt.
Ha det bra! <3


Jobbig tid.

Det är en sådan jobbig tid nu. Eftersom det är prov iövermorgon och det känns som jag inte kommer att klara det. Men imorgon då ska jag ägna jättemycket tid till att plugga. När jag kom hem så kollade jag lite på The Simpsons. Så städade jag på mitt rum också. Gissa vad......
Vi ska göra iordning mitt rum snart fast jag ska få min storebrors rum så ska han flytta dit ner när de
är klara med allt. På första advänt så ska Bianca och jag åka till Nyckelviken.
Det låter bajstråkigt. Men nej?
Det är någon julgrejsdär som vi brukar gå på.
Efter det ska vi hem till mig och baka pepparkakor.
blir kul.



Lilo gömmer sig för någonting ;)

TIsdag

Jag ska inte blogga, egentligen ska jag plugga. Men eftersom jag inte kommer att blogga förns på torsdag eftermiddag. Eller någon gång på kvällen. Idag när Bianca och jag gick hem så rengnade det som bara den och det var jätte jobbigt. Vi skyndade oss hem för att inte missa ett speciellt teve program som var jätte spännande.
När vi kom hem så gjorde Vanna toasts till oss medans vi kollade på teve. Efter det var det bara att sätta igång med att plugga.Tråkig men nödvändigt. Vi pluggade och pluggade länge. Sedan kom Filippa och Vanna tillbaka från ica. Då åt Bianca och jag macaroner sedan åt vi lite chips och lite av Biancas chokladkaka. '



En bild på mig :P


Inget bloggande!

Jupp thats true.Inget bloggande förns på torsdag, TIDIGAST. Det är bara för att vi har det där sablansprovet på torsdag som är så förbaskat svårt. Sitter i soffan hemma hos Bianca och pluggar vi har ätit chips så mår lite illa. Men nu ska jag fortsätta med att plugga. Ha det underbart!



Myspys!

Nu är Bianca och jag hemma från skolan. Vi är hemma hos Bianca och ska ha det riktigt mysigt. Vi har en halv påse chips och så har vi gjort iorning det så de blev jätte mysigt. Vi ska kolla på ett visst teve program också. Men jag kommer inte säga villket. Ha det bra!


Söndag.

Jag åt ris med kött till lunch och efter det plattade jag mitt hår. Sen så var det att åka till Ju-Jutsun som gällde. Det känndes jobbigt. Men träningen bara försvann. Det var som om träningen bara var en kvart. Men det var den inte den var en timme och en kvart. Det gick bra också. Riktigt bra. Efter träningen så åkte vi hem och jag kollade lite på teve. Eller ganska mycket. Efter det tog jag lite juice och gick upp på mitt rum och bara städade lite. Sedan så åkte pappa och jag och handlade middag. Vi sak äta spagetti med köttfärsås och VITLÖKSBRÖD. Hehe jag älskar vitlöksbröd. När jag kom hem så kollade satte jag på teven och började kolla på Ensam mamma söker.
Pussar nea!



Bianca och jag i rosa ! :D

Snö !

Nu fick jag en kick, och gissa varför? Jo för att det snöar här första gången iår , nu blir jag riktigt glad. Jag tycker att det ska snöa hela dagen idag och imorgon. Nu tror jag att Bianca är överlycklig där hemma också. Jag är glad över att det snöar för då får man ju lite julkänslor. Åh vad glad jag är :D


God Morgon!

God Morgon. Har varit uppe ett tag nu och svarat på era söta kommentarer. Idag så ska jag träna. Ush vad jobbigt det är klockan tre så det är rättså snart. Innan jag åker dit så ska jag äta lunch och plattånga mitt hemsk lockiga hår. Jag sitter här med en stor tröja och kollar på Katter med Klös. Haha. Efter träningen så kanske Bianca vill göra någonting med mig om jag har tur. Så kan hon få sin Svampbob Choklad kaka. Men nu ska jag gå
det blir uppdateringar senare idag.



Haha flummig bild på mig!

GOD NATT!

Nu ska jag faktist gå och lägga mig, på riktigt. Det blir nog gott om uppdateringar imorogn...  I hope. Överlever ni tills dess? Får hoppas på det. Idag när jag var på ica var det en liten kille som sa till sin bror att han skulle bli en Coca Cola flaska när han blev stor. Det är ingen av mina kompisar som bloggar eller jo Bianca men hon har inte gjort det på jätte länge. Förut så skrev ju Sofia och Olivia. Men nu är det slut på det. Tyvär. Men nu ska jag sova.
God natt <33


Min outfit.

Natti

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Eller inte nu men snart. Blir en liten uppdatering innan dess. Imorgon är värsta dagen på veckan söndag. Ush! Klockan tre har jag ju-jutsu också. Jag hatar det eftersom jag hinner kanppt gå upp innan jag ska iväg och träna, träna när man är yrvaken är jobbigt. Blir deppig när jag tänker på det. Efter det så kanske Bianca har lust att göra mig glad så kan jag ta med hennes svampbob chokladkaka då kanske hon vill göra något med mig trotsallt. För då får hon hennes choklad. Haha nej jag tror hon vill vara med mig endå.
Hoppas jag.. x'D


Gulligt.

Tårtan

Har varit så pass slö att jag aldrig la in bild på tårtan vi åt på mammas födelsedag, den var jue faktist riktigt fin. Hemmagjord också ;)



Mitt hemska hår.

Har tagit en dush och kollat på teve någon dokumentär om Dixies Chicks eller hur det nu stavas. Jag har tänkt, ni ska få se hur mitt hår värkligen ser ut utan jag har plattat det. Ni ska få se riktiga jag. Förvänta er inget fint. Jag ser hemskt ut på bilderna. Även mitt hår ser hemskt ut:



Först lockigt sen platt. Ni får inte se dem i stort format på grund av fulhet x'D


Lördag

Idag har pappsen min och jag varit på stan. Vi kollade i lite affärer och åt på Vapiano jag åt en smarrig pizza. Pappa och jag köpte även lite godis. Men det var tyvär det enda jag köpte. Jag älskar att komma hem och ha köpt massa saker. Det är roligare.Vid fem hämtade upp mamma och åkte och handlade. Vi handlade godis och middag. Jag hittade en söööt svampbob chokladkaka köpte två stycken. En till min bästa kompis Bianca och en till mig. :D Blev glad när jag såg den. Bianca blev överlycklig. När jag kom hem så tittade jag på två avsnitt av The Simpsons. Efter det blev det Spiderman 2 och lite godis



Min pizza och min choklad :) Ha det brao !

Mjoooooh!

Självklart så åkte inte Johan eller Alice ut ut Idol. Jippie! Nu sitter jag och slickar på min älsklingsklubba jag har ätit lite choklad också. Det var meningen att Ludde (min bror) skulle köpa godis till mig , men självklart så glömmde han jue det '') Så viktig är jag inte. Haha. Imorgon ska pappsen och jag gå till stan. Mamma vill att jag ska skriva en önskelista x'D Nu, lite tidigt eller? Jag har svårt att erkänna det men det är faktist långt kvar till jul ''/



MY LOVE <3

asjobbigt

Det är jätte jobbigt för det värker i hela benen på mig, anntingen är det träningsvärk eller så är det bara vanlig växtvärk. Men jobbigt är det i alla fall. Har kollat på fredag hela veckan och Idol. Snart så får vi också reda på villka som går vidare och förhoppningsvis går Johan och Alice vidare. Världensgodaste klubba:



Min nyckelring jag köpte på Forum:



Mina hårspännen och toffsar:



Kan aldrig låta bli att köpa söta saker. Försöker sluta men det går inte.
x'D

Forum med Sanna <3

Jag slutade skolan klocka ett och då tog Sanna och jag bussen direkt till forum. Vi kollade i massa olika affärer och fikade lite. Vi var där jättelänge. Typ till sex tror jag. Sanna köpte ett par jeans på Gina tricot. Dom var asfina de liknade mina litegranna faktist. Efter ett tag kom pappa dit när Sanna hade gått hem och ville äta med mig. Det gjorde vi också vi åt Thai mat. Det var gott bara att det var lite tortt och väldigt starkt. Men det var endå gott. Vi handlade lite popcorn sedan och så åkte vi hem. Då kollade jag på x-effekt och Next. Sedan så satte jag mig vid datorn och efter det var det att kolla på Idol som gällde. Jag hejjar framförallt på Johan Palm efter det Alice nog.

Min Sanna och jag <33

Sjukt söta (:


Längtar.

Det finns så många saker jag längtar efter, tillexempel imorgon för då ska jag och Sanna till forum. Pluss att det är fredag. Jag älskar fredagar. En annan sak jag längtar ännu mer efter det är jul.



Gullig va ? ^^

Torsdag.



. Idag så gick jag upp assent så fick typ skynda mig jätte mycket så jag skulle kunna hinna med bussen. Jag har fortfarande inte hittat mitt busskort så jag åker på bussremsa. Efter skolan så stannade jag kvar en timme , den gick väldigt fort. Efterskolan hämtade mamma oss och så åkte vi till Mac Donalds för vi var jätte hungriga.Snacka om att det var år sedan jag åt där sist. Efter det ville inte Bianca och jag missa ett speciellt eve program så marre skjussade oss till Bianca för marre och ludde skulle lämna byta en jacka. Så kollade vi på teve och så ringde vi mamma för vi trodde hon skulle hämta oss.
Men så sa hon att hon inte skulle göra det, snacka om att vi blev sura på henne.
Hon vägrade värkligen hämta oss. Så Bianca och jag dampade.
Till slut bestämmde vi oss för att åka hem til mig med buss. Men så kom vi på att jag hade mitt busskort i bilen pluss att Bianca inte hade någor så vi lånade Vannas , fast vi hade bara ett så jag skulle låtssas att jag
hade tappat mit men sen så ville vi inte göra det så vi gick hem till henne och där åkte våran buss som inte gick för om en timme. Men så visade sig att Filippa hade ett busskort och bussen hade precis gått. Så typiskt
men vi tog en buss där vi var tvugna att gå en ganska lång bit. VI sprang hem. När
vi komm hem så var det en timme kvar tills vi skulle åka och träna.
Det här var nog Biancas och min oturs dag.

/ puss och kram neus


Onsdag

Dåliga uppdateringar idag, tyvär.Ingen alls faktist. Det var som vanligt trög att komma upp ur sängen som mårse och jag var kinkig som vanligt:P Det blev ju lite bökigt som vanligt eftersom mitt busskort är borta. Inte bortaborta men borta, xD det är alltså borta här hemma någonstans jag vet i alla fall att jag inte har tappat det.

Skolan gick rättså långsamt jobbade med matte och massa tråkiga saker. Efter skolan skulle jag egentligen stannat kvar men jag skulle vara med Bianca. Eftersom jag inte kan åka hem för att mitt busskort är borta. Så jag får stanna kvar imorgon istället. Och Bianca orkade inte vänta på mig. Men det kommer hon endå behöva göra imorgon eftersom jag har e.a då, och hon behöver vänta på mig för att vi ska gå till ju-jutsun tillsammans.

När vi kom hem till Bianca så var vi ganska hungriga och båda ville ha toasts. Men Bianca orkade inte göra några, och så fick jag inte göra åt mig själv för då skulle hon bli suckdad. Så jag hade inget val fick göra till både Bianca och mig. Sedan så kollade vi på teve enda tills vi behövde gå till Biancas gitarr. Hon går där med sin kusin. Vi var tvugna att gå dit eftersom deras bil är sönder. När vi kom till baka fortsatte Bianca och jag att kolla på teve samtidigt som vi åt fiskgratäng. Sedan så skulle vi kanske åka till ringen för det var 20% rabatt på massa affärer där, vet inte riktigt varför men det var i alla fall det.

Men vi gick aldrig dit. Så mamma och jag åkte och handlade kattmat och så åkte vi hem och då kollade jag på The Simpsons åt en banan en macka och drack lite varm mjölk, sammtidigt som jag gosade med Lilo.

Bjuder på två bilder på mig:




/ puss linnea

Tisdag.

♥Det var inte precis enkelt imorse när jag skulle upp ur sängen. Jag var så sjukt trött. Men endå så var jag uppe 20 över sju skulle varit uppe vid sju. Skolan gick fort hade lite matte kompass och sånt.

Efter skolan så skulle jag Olivia Bianca Sofia och Isa göra någonting konstigt nog slutade alla tre just den dagen. Det var ju bra. Vi gick hem till Isa som bor i saltsjödunes. Det tog ungefär 45 minuter att komma dit. Hon hade en jätte gullig katt som hette Elsa hon var en busig filur hon:) .

När vi kom hem till henne så åt vi lite mackor och flingor , jag drack oboy, eller jag tror nog de flästa gjorde det. Vi fick smaka på Isas hemmagjorda kladdkaka också den var jätte smarrig. Jag ville baka eller det  ville Sofia med. Men det var ingen annan som ville det. Så vi gick ner i hennes källare och skulle kolla på en film men sedan så kunde vi inte komma på villken film vi skulle se på. Så vi kollade aldrig på någonting. Villket var ltie synd efter som hon har en stor fin bioduk! Vi gick upp till hennes rum och var där var vi ett tag och flummade lite.

Vid sju skulle pappa komma och hämta Bianca och mig men saltsjödunes är ju lite stor så han hade jäte svårt att hitta så vi stod typ där i en halvtimme medans han letade.

När jag kom hem så åt vi kyckling med någon sås och ris.Efter det var jag tvungen att plugga. Asjobbigt. Jag skulle plugga med so uppgiften och jag hatar SO. Men det gick rättså fort med mammas hjälp.

Första bilden är på mig och andra på Isa sötis <3





/ puss och kram Linnèa ♥

SVENSSON SVENSSON.

Bianca och jag har kollat på Svensson Svensson.
Det var nog ett av de roligaste avsnitten jag har sett.
Jag mår jätte illa eftersom att jag har ätit chokladbollar.
Bianca och jag är ensamma hemma, det är helt okej
vi brukar vara mörkrädda, men nu är det så bra program
på teve så det spelar ingen roll.
Nu ska jag vara med Bianca ha det bra!


'' Chokladbollar ''

Yes, Bianca och jag har bakat chokladbollar dom blev goda. Men någon skönhet är de inte ^^

Det blev 21 stycken.

Mums det enda som är dåligt med chokladbollar är att man mår illa av dem.
Vi har kollat väldigt mycket på teve också. Vi hade inget smör eller ingen havre hemma så Bianca och jag fick gå hem till farmor och låna lite.

Jag när jag äter lite socker.                                   Bianca posar ^^

Måndag!

Jag är så lycklig för idag är jag ledig! Har inte gått i skolan på två veckor.
Idag ska jag bara vara hemma och slappa. Kanske Bianca vill kola på ett viss
program med mig :P Om hon läser det här kanske hon ringer mig.
Eller ger mig en kommentar. Jag har ätit några mackor så jag är
mätt och belåten, hahah. Ska nog kolla på teve eller något annat mys nu.
Ha det bra ! ♥

Söndag Kväll.

Jupp söndagen försvann fort. Eller det är ju en liten del av kvällen kvar.
 Jag åt lax och äppel paj... mums. Så kollade jag på Ensam mamma söker,  då
 förstår du kanske att jag inte hade något att göra.
 Efter det kollade jag på Saningens ögonblick. Efter det kände jag konstit
nog mig hungrig så jag tog en macka och gav min katt en burk kattmat.
Efter det så tog Lilo och jag en paus
och la oss på soffan och gosade. Myysigt. Men nu ska nog
min bror få datan annars dampar han väll ''/ Ha det bra
Jag  bjuder också på en ful bild:


Min katt

Nu har jag ätit lax med pappa mamma och farmor. Lilo ligger på soffan och ser underbart söt ut.

Klockan nio ska jag kolla på sanningens ögonblick det tycker jag är lite spännande!
Men innan det ska jag självklart äta mammas hemmagjorda äppelpaj.
Jag älskar äppelpaj med lite vaniljsås.

Det ska värkligen bli skönt att få vara ledig imrogon. Men jag kanske ska träna då. Det är kanske är extraträning då. Det är väldigt jobbigt, men det har blivit framsteg sen första gången. Eller det sägger min tränare. Efter att jag har tränat är allt så bra känner mig så jag vet inte vad jag ska sägga men så frisk och ja, någon sånt.

Men nu ska jag äta äppelpaj ha det bra !



Min Lilo <3


Snön var är du?

Jag blir sur eftersom att vädret här är hemskt. Ska det vara kallt ska det ju i alla fall vara snö, eller tycker inte ni det? Här är det bara blött och kallt. Så depprimerande. Jag saknar Can, det gör jag värkligen. Saknar stranden och alla små gulliga affärer och hotellet och poolen.

Föstår ni nu varför jag saknar poolen? ''/
Men det är ju bra med vinter med eftersom då är det ju jul. Men det är ju ett tag kvar tills det.
Jag längtar nog ihjäl mig.

Ledig på måndag!

Det ska bli så skönt för imorgon är jag ledig. Det är inte hemstudiedag eller någonting vi är bara lediga då ska jag väll bara slappa och så kanske hitta på någonting med någon kompis.

Jag måste plugga nu men jag orkar värkligen inte det. Föresten vet jag inte enns vad jag ska plugga med. Antagligen engelska. Måste göra två steg till i de tills terminen är slut. Men i franska kommer jag absolut inte nå upp till mina mål. Ska göra typ 2 eller 3 steg till och det kommer jag inte lyckas med. I matte ska jag redovisa ett steg sen har jag ett steg kvar. När det gäller Svenska är jag klar med allt ska bara redovisa steg fem och lämna in steg 6.

Allt skulle seriöst vara perfekt nu om jag inte hade behövt plugga jag älskar söndagar eller ja när jag har tagit en dush och ätit lunch och tränat det är då det är så underbart jag äter ofta äppel paj och fisk då. Det är så mysigt eftersom det är mörkt och jag  har världens mysigaste Roxy kofta som är fluffigt som ett lamm och jätte lent innuti. Den är iförsig inte världens snyggaste men den är bra endå!


Min myströja..                                                           En rolig bild :)


Söndag

Jag vaknade vid tolv typ och åt tre mackor med skinka och en mandarin, Jag var inne lite på datorn tog en dush åt lunch plattade och fixade mitt hår. Sedan åkte jag till träningen och tränade. Det var jue inte speciellt jobbigt. Innan jag tränar känns det alltid så jobbigt. Men efter att jag har tränat så känner jag mig alltid så pigg och mår bra. Nu gör mamma fisk och äppelpaj som vi ska bjuda farmor på. Nu är det plugga som gäller för mig. Tyvär. Man kan ju inte alltid ha det bra ^^ Eller jo det kan man. Men aja ni får ha det bra så dyker det upp uppdateringar ikväll !

lördag

När jag hade ätit lunch och lite jordgubbar med mjölk så åkte vi till Bianca och hämtade henne. Efter det gick Bianca och jag hem till Oggi där var leo också vi var inne lite på hans dator spelade wii och va i hans rum och lyssnade på hans idiotiska skivor de var asknäppa. Efter ett tag gick vi ut i det blöta mörkret och oggi sprang in i skogen så vi letade efter honnom haha. Det var kul typ vid halv sju så gick vi hem asså Bianca och jag gick hem till mig. Vi var inne lite på datorn. Åt några mackor och sen när pappa kom hem gjorde han ris och kyckling till oss. Bianca och jag läste lite för varandra i en konstig bok också haha. Så gjorde vi en till sak men den är hemlig någon gång kanske ni får veta..
Så sjussade vi hem Bianca och när jag kom hem käkade jag lite choklad.
muuums <3 Ha det bra.
Puss!

God Morgon

God morgon allihopa. Idag ska jag vara med leo bianca och oggi hemma hos oggi. Det ska bli kul mamma håller på att göra lunch till mig sen så ska vi hämta upp Bianca sen så ska vi gå till Oggi. Ni andra får ha det bra så blir det uppdateringar ikväll. Älskar er alla.

Hehe en rolig bild på mig ifrån falun.

läbbigt!

Jag kommer aldrig våga åka Grönalunds nya beriodalbana

Det kanske ni kommer? Hehe ser din inte aasläskig ut. Imorgon ska jag vara med mina bästisar leo oggi och kanske Bianca. Det ska bli kuls. Har käkat några mackor och kollat på Idol och Fredag hela väckan. När det gäller Idol hejjjjar jag på Johan Palm. Ha det bra puss och kram

Ellos.se


Jättesööt va? Ellos.se eller http://images.google.com/imgres?imgurl=http://bimbobrallan.blogg.se/images/2008/linne2_1210257539_6747860.jpg&imgrefurl=http://bimbobrallan.blogg.se/2008/may/dagens-fynd-85.html&h=753&w=500&sz=20&hl=sv&start=10&um=1&usg=__C-PPDfOkmz-pHIDQJz_np1-IdJQ=&tbnid=LuKlRn5yTom6XM:&tbnh=142&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dellos,se%26um%3D1%26hl%3Dsv%26rls%3Dcom.microsoft:*:IE-Address%26rlz%3D1I7ADBS%26sa%3DN finns i fler färger ! :D

Galet

håller på att ändra min blogg, så det kommer se lite galet ut emellan åt :P

inlägg nr 2, falun.

Vi jobbade med träslöjd och syslöjd och bild. Det gick faktist inte speciellt bra på någonting av dem. Fick blå pist på träslöjd:S Han sa att jag hade frågat om hjälp många gåner så jag fick blå men jag hade inte frågat en enda gång. Men det var bara för att jag var rädd för honnom. Han var döv i ena örat så ibland hörde han inte vad man sa. :S Jag tror jag får blå pist på syslöjden och bild också. :S

Isa och jag isa ser rolig ut:D

Falun

Nu är jag hemma från falun. Eller ja jag har gjort lite saker innan. Har varit och fikat med Bianca. Hursomhäällst har det varit kuls i falun! Lite långtråkigt ibland. Det var som Bianca sa man fick nästan sällskrääk för att man inte fick gå någon stans. Det var kul att ha hemkunskap bara att läraren var hemsk. Vi fick baka bröd och pannkisar Biancas och mina blev jättebra , spana in de:

Våra bröd:

Bianca:

Det var jätte kul. Det var första gången Bianca och jag hade hemkunskap!
Jag blev bättre kompis med mina kompisar så det var kul. Jag delade rum med Alice Emma Julia Josefin Bianca Moa och Beatrice. Det var lite jobbigt för man skulle sova klockan 10 och det klarar jag inte av! Isa jag Olivia Sofia och Bianca gick till 8:ornas del av huset och knackade på alla deras dörrar! Hihi ^^) .
Isa och Olivia:

Jag åt rättså mycket godis också. En dag gick vi in till stan i falun. Den var väldigt liten. Jag skulle inte kunna tänka mig att bo i Falun! Köpte lite godis på stan också. Vi var tvugna att göra en tipsrunda också och det är värkligen det värsta jag vet. Men nu orkar jag inte skriva mer ni får veta mer sen! puss <3

Söndag.

Jag gick upp vid nio och kollade på teve och åt frukost. Vid ett åt jag lunch medans jag kollade på teve. :P Efter att jag hade ätit tog jag bort mitt smink och hoppade in i dushen. Efter att jag hade dushat så borstade jag ut mitt hår. Snacka om att det var trassligt. Sen åkte vi till träningen. Det gick bra på träningen!!! Ja, det gick väldigt bra. Efter trägningen skussade mamma mig til Beatrice. Så mötte jag henne vid hennes port.

Vi gungade medans vi pratade det var i princip det jag gjorde. Efter ett tag gick vi in och drack lite iste. Hon gav mig två Hello Kitty pennor och en jättesöt hello kitty magnet. Eftersom hon hade varit i cypern så köpte hon de. Hon kan vara så gullig ibland ! Eller ja nästan alltid :D Eller nej, alltid.

Tio i sju så mötte jag pappa så åkte vi hem. Jag mådde jätte illa tyvär. Det var som vanlig fisk och äppelkaka. Det är inte bra att må illa då eftersom att det är så gott. Så har jag kollat på teve lite på kvällen. Juste farmor åt hemma hos oss också :D . Men nu måste jag packa eftersom jag åker bort imorgon eller ja 6:an och 8:an åker bort. Alltså åker min storebror bort samtidigt som mig:P Vi åker till Falun.

Nu hörs vi inte förns på fredag och ni får ha det underbart! Lite bilder på mig:



<33

Döda möss i juicen :S


Gud vad eckligt! En död mus i juicen. Den var från lidel också.
asså stackars lilla kille. Han spydde flera gånger efter det.
Nu får ni ha det bra utan döda musar i
juicen . <3 Läs mer om det här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3673289.ab






Lördag.

Nu ska jag berätta hela min långa lördag som jag inte hade tid att berätta förut eftersom jag kom hem så sent och på dagen var jag tvungen att leta presenter! Jag gick upp vid 10 och så åt jag frukost sedan så var mamma och jag tvungna att åka ner till Sickla och leta present till Bianca.

Vi hittade lite presenter ett par hårspännen och en perfym som hette Pink Suger. Den luktade gott. Sen så satta vi oss på Waynes Coffee och åt varsin litenmuffin och drack färskpressad juice.
 <--- Så såg den ut!

Sen så var det handla inslganingspapper som gällde men gissa vi glömmde det. Vi skulle endast handla för att köpa inslagningspapper. Så glömmde vi det ''/ . Men vi glömmde inte tugummi, iförsig behövde vi inte enns det. Vi handlade också massor saker som jag kommer behöva när jag åker bort på måndag. Sedan så åkte vi hem och då satte jag mig vid datorn. Ludde vägrade äta lunch men mamam fick i honnom lite nuddlar till slut. S¨å sjussade mamma Ludde till Leo sen när hon kom hem så fixade vi iordning oss och gick till

Biancas Halloween fest.
Där så fick vi äta Lisa (revbensbjäll) Fladdermus vingar (kyckling sak som såg ut som fladdermusvingar) och Bajskorvar (majskolvar) xD . Bianca och jag var siamesiska tvillingar :D . Men vi ringde aldrig på någon för när vi skulle göra det så hade alla gömt sig för att skrämma oss. Så vi vågade inte istället letade vi reda på dem.  Vi åt Biancas jättegoda kakor mums! Så åt vi godis. Bianca mådda jätte illa ett tag för att vi hade lekt mörkerkull där uppe efter att vi hade ätit och hon mår illa av det sägger hon.

Så vi gick in på Filippas rum och så lekte vi en lek en preson skulle sägga någonting tex jag har bajsat på mig och om man hade gjort det tog man en klunk sen var det nästas tur att sägga någonting. Så fick man inte gå på toa. Alla var jätte kissnödiga till slut särskilt jag! Det var kul men tillslut blev våra föräldrar sura så vi tog godis att man skulle äta en, aa samma sak liksom och så fick man inte dricka.


Lite senare så gick de på en promenad då Vilma hade gått hem så vi var ensama hemma men det var inget läskigt. Lite senare gick vi. Men aja det här blev ett långt inlägg nu ska jag gå ni får ha det så bra!

<3


Freedag.

Glömmde skriva att jag var hos min farmor innan jag åkte till stan. Vi var där och fikade hon hade gjort en äppelpaj. Den var god. Ludde hade inte ätit frukost så han åt två bullar. Jag åt lite pepparkakor också, det fick jag julstämning av. Men jag blev sugen på julmust när jag drack det. Hehe. Nu har jag kollat ltie James Bond som pappa kollade på och så har jag chillat framför datorn det här är antagligen den sista uppdateringen för idag. Så jag sägger God Natt och Ha det bra , Puss och Kram Skumbanan xD <33

Lilo var lite småsur igår xD